Monday, September 29, 2008

Vrijdag 3 oktober - Euronext en Novartis protest en meer

Op vrijdag 3 oktober zal er actie gevoerd worden bij verschillende plekken in Amsterdam.
We beginnen bij Novartis in Amsterdam, een van de grootste klanten van Huntindon Life Sciences.
Vervolgens zullen we doorgaan naar het consulaat van Nepal om druk uit te oefenen voor de honderden apen die nog steeds opgesloten zitten in de fokkerijen in Nepal.
Hierna gaan we door naar een aantal winkels in Amsterdam die bont verkopen. Er is geen enkel excuus voor het vermoorden van onschuldige dieren voor hun vacht. Dit zullen we duidelijk maken in de straten van Amsterdam.
Als afsluiting gaan we naar de aandelenbeurs NYSE Euronext in Amsterdam. De week van 29 september is de internationale actieweek tegen NYSE Euronext, we zullen zeker maken dat Euronext in Amsterdam de boodschap meekrijgt. HLS is al eerder geweigerd door de aandelenbeurs en we willen zeker maken dat ze er nu voorgoed worden afgegooid! Onthoud dat HLS over 2 jaar hun schulden moet af betalen, het is nu of nooit om het financieel zo moeilijk mogelijk te maken voor HLS.

Ben je van plan de hele dag of een gedeelte van de dag mee te gaan, geef het dan aan ons door zodat we rekening kunnen houden met het aantal. Als je sochtends gezamenlijk mee wilt gaan of een route beschrijving wilt hebben, geef dit dan ook aan ons door per e-mail.

We zullen voortaan elke laatste maandag van de maand protesteren bij Euronext in Amsterdam. Dus houd deze dag vrij in je agenda en geef aan ons door wanneer je mee kan doen!
Maandag 27 oktober zal de eerst volgende actie dag bij Euronext zijn en we zullen er staan van 16:30 – 18:30.

Novartis Pharma
Hullenbergweg 83/85 Amsterdam
09:00 – 10:30

Consulaat van Nepal
Keizersgracht 463 Amsterdam
11:30 – 13:00

Bont protesten
Amsterdam
13:30 – 15:30

Euronext
Beursplein 5 Amsterdam
16:00 – 19:00

No comments: