Thursday, February 5, 2009

HLS Ontmaskerd 2008
In 2007 en 2008 heeft Animal Defenders International een wereldwijd onderzoek gedaan naar het fokken, het transport en de procedures van experimenten op primaten. Dit heeft hun gebracht naar de apen afdeling van de het gruwelijke dierproef centrum Huntingdon Life Sciences. Zij zijn bij HLS geinfiltreerd en hebben daar een undercover onderzoek gedaan.

"The chains holding a cage door shut had sharp edges and one pierced the cheek of a female monkey, leaving her unable to eat; as a result she was force-fed twice a day"

Sinds de eerse ontmaskering van HLS in 1997 waar een medewerker undercover heeft gewerkt en gruwelijke beelden naar buiten heeft gebracht is dit nog 6 keer gebeurd. Elke keer weer zijn er gruwelijke beelden naar buiten gebracht vol met dierenleed, wangedrag van de gestreste dieren, mislukkingen van onderzoeken en vervalsingen van onderzoeken.
Nu in 2008 is Huntingdon Life Sciences voor de zevende keer ontmaskerd. Precies dezelfde beelden zijn weer te zien als jaren terug, er is niks veranderd in deze gruwelijke plek Huntingdon Life Sciences.

Om het rapport door SHAC te downloaden
Klik Hier."One monkey almost chewed off his finger, gnawing into the bone, and continued chewing the hand after it had been dressed by the vet..."
Laat dit reden zijn om nog harder en nog meer te vechten voor de dieren in HLS. Zet je verdriet en woede om in actie en geef dat beetje meer om een verschil te maken voor de dieren.
Neem contact met ons op voor komende demonstraties.

info@shacnederland.net

Action speaks louder then words!No comments: